Zandstorm Creatief Atelier - Logo
Zandstorm Creatief Atelier - Logo

Verloren was - Zettingen

Workshop foto
Workshop foto
Sessies:
Zo 14-04-2019 14u Zo 28-04-2019 14u

Prijs: Vanaf 70 euro
Bezetting: max. 4 personen
Voorschot: 30 euro

Om deze cursus te volgen moet je de verloren was basiscursus reeds gevolgd hebben want we gaan verder met de kennis en vaardigheden die je reeds aangeleerd hebt in dat deel.

In dit deel ga je leren zettingen maken voor parels, stenen, enz. Je mag zelf een steentje of pareltje meebrengen, maar het mag niet groter zijn dan 25 mm. Indien je thuis niets ter beschikking hebt, kan je het natuurlijk ook steeds kopen tijdens de workshop.
Een 2-tal weken later kom je dan terug om je ‘Sterling’ zilveren juweel af te werken. Je kan een ring, hanger of oorbellen maken.
De prijs van deze workshop is incl. lesgeld, gebruik van tools en was om het juweel te vervaardigen. De prijs is exclusief het gieten van het zilver – minimum 30 euro en wordt aangerekend per gewicht.

Meer informatie over deze workshop of erop inschrijven?
Klik in de onderstaande tabel op het symbool of op de workshop link die u interesseert.

Scroll naar links/rechts voor meer info
Workshops Datum Sessie Privé Vrij

Workshop vol?
Wanneer het aantal vrije plaatsen 0 is, of wanneer U wenst te komen met meer personen dan dat er vrije plaatsen zijn, surf dan eens naar onze 'PRIVÉ CURSUS' selectie.
Het vakje PRIVÉ geeft aan of er een privé cursus bestaat. Bent U met voldoende personen zoals vermeld in de beschrijving van het respectievelijke pakket dan komen wij gratis ter plaatse bij U thuis (of komt U naar ons) op een af te spreken dag.


Workshop dicht?
Wanneer er de vermelding DICHT staat, dan betekent dit dat de inschrijvingstermijn verstreken is.
Bel ons gerust op 0476/246.056 om te checken of er nog mogelijkheid is om last-minute in te schrijven.