Zandstorm Creatief Atelier - Logo
Zandstorm Creatief Atelier - Logo

Starburst glasschaal

Workshop foto
Workshop foto
Sessie:
Do 10-10-2024 18u30-22u30

Prijs: 140 euro (per persoon)
Bezetting: max. 2 personen
Voorschot: 70 euro (per persoon)

Deze gefusede schaal is tot op heden een van de meest geavanceerde schalen die we ooit gemaakt hebben in onze workshops.
Je zal eerst een honderdtal onregelmatige stukjes transparant glas moeten snijden om deze daarna zorgvuldig in een cirkelvormig patroon te schikken. Om extra sterkte te geven wordt alles op een glazen cirkel van 28cm gelegd. Je zal voelen dat de schaal daardoor extra veel gewicht krijgt.
Het stookschema hebben we zelf niet uitgevonden maar werd gekocht van Jim Matthews (Glasshoppa) die zelf ettelijke malen heeft moeten experimenteren om een correct en stevig resultaat te bekomen.
Deze workshop is enkel geschikt voor personen die al eerder glas gesneden hebben en er niet tegenop zien om een honderdtal latjes glas te snijden vooraleer met het legwerk te kunnen starten. Uiteraard zullen wij een handje meehelpen zodat jullie minder stukjes glas hoeven te snijden.

Videolink naar youtube filmpjes (opbouw en resultaat):
Opbouw schaal
Gefusede schaal

Meer informatie over deze workshop of erop inschrijven?
Klik in de onderstaande tabel op het symbool of op de workshop link die u interesseert.

Scroll naar links/rechts voor meer info
Workshops Datum Sessie Privé Vrij
Starburst glasschaalDo10-10-202418u30-22u30N1

Workshop vol?
Wanneer het aantal vrije plaatsen 0 is, of wanneer U wenst te komen met meer personen dan dat er vrije plaatsen zijn, surf dan eens naar onze 'PRIVÉ CURSUS' selectie.
Het vakje PRIVÉ geeft aan of er een privé cursus bestaat. Bent U met voldoende personen zoals vermeld in de beschrijving van het respectievelijke pakket dan komen wij gratis ter plaatse bij U thuis (of komt U naar ons) op een af te spreken dag.


Workshop dicht?
Wanneer er de vermelding DICHT staat, dan betekent dit dat de inschrijvingstermijn verstreken is.
Bel ons gerust op 0476/246.056 om te checken of er nog mogelijkheid is om last-minute in te schrijven.